У Запоріжжі може з’явитися площа Бандери

18.10.2024

У Запоріжжі може з’явитися площа Бандери

У Запоріжжі можуть перейменувати площу Університетську на площу Бандери. Проєкт запропонували члени комісії з питань міської топоніміки.

Як розповів Forpost один з членів комісії, депутат міської ради від «Європейської Солідарності» Павло Варванський, остаточне рішення буде прийняте на сесії, але пред цим кожен запоріжець може висловити свою думку шляхом електронного голосування.

«Є рішення передати на електронне голосування питання про перейменування площі Університетської на площу Бандери. Але все це почне відбуватися після відпрацювання сайту мерії, бо сайт новий і там ще нема відповідного розділу», — пояснив Павло Варванський.

Перейменування вулиць, скверів та площ у Запоріжжі відбувається поетапно. Спочатку працює робоча група з питань упорядкування урбанонімів. Вона створює перелік вулиць для перейменування і розглядає варіанти нових назв. Свої пропозиції передає Комісії з питань міської топоніміки, далі їх затверджують депутати міськради.

Юлія Христиченко

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |