У Запоріжжі комунальники висадили квіти на Алеї Бойової Слави

05.05.2023

У Запоріжжі комунальники висадили квіти на Алеї Бойової Слави

Як розповіла інженер–будівельних з ландшафтного дизайну КРБП «Зеленбуд» Анна Дузенко, тільки на першому квітнику квадратної форми площею 230 кв. м висадили близько 7000 квітів, серед яких кущики сальвії, тагетесу, агератуму, альтернантери та цинерарії. Всі види добирали з урахуванням їх призначення, клімату та пір року.

- Композиція має конкретний візерунок і символічне значення. Ми зобразили мак на фоні українського прапору. Зокрема, висадили жовті тагетеси й голубі агератуми, - додала Анна Дузенко.

Висадженю квітів передували підготовчі роботи. Так «зеленбудівці» попередньо виконали стрижку «живої огорожі» - кущів, прополку й планування ґрунту граблями. Також сформували спеціальні насипи, адже за задумом рослини повинні створити 3D-ефект.

Площа всього квітника вздовж Алеї Бойової Слави, який складається з окремих квадратних блоків, сягає близько 1800 кв. м. Його також поступово засадять квітами. Загалом, на підприємстві до виконання робіт залучили близько 50 працівників.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |