У Запоріжжі активізують боротьбу зі стихійною торгівлею

11.11.2022

У Запоріжжі активізують боротьбу зі стихійною торгівлею

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Війна – це не привід порушувати закони. Тому зараз ми активізуємо у місті боротьбу із недобросовісними стихійними торговцями. Одразу скажу, що мова йде не про «боротьбу» з пенсіонерами, які реалізують продукцію, вирощену на власному городі. Справа у так званих «підприємцях», які заробляють на перепродажі товарів, торгують без дотримання санітарних норм, не сплачують жодних податків та ще й роблять це у незаконних місцях, роками заважаючи нормальній життєдіяльності міста, зокрема безпечному транспортному руху.

Зараз ми у тісній співпраці з правоохоронними органами будемо наводити лад на запорізьких вулицях. Національна поліція, патрульна поліція, представники міської інспекції з благоустрою та співробітники райадміністрацій - усі будуть активно задіяні у цьому процесі.

Також на сьогоднішній нашій спільній нараді ми говорили про те, що насправді усі стихійщики мають можливість цілком законно працювати на комунальних ринках. Там є достатня кількість вільних місць для офіційної торгівлі. Але це питання потребує додаткового контролю, тому що керівництво ринків (на яких зараз, до речі, йдуть перевірки), має надавати людям для роботи нормальні прохідні місця, а не місця на задвірках, де майже немає покупців.

Тільки так і тільки разом ми зможемо вирішити проблему, яка вже стільки років існує у Запоріжжі.

Зараз у кожного свій фронт, і разом ми обов’язково переможемо!

Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним силам України.

Тихої усім ночі.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |