У пам’ять про Вячеслава Зайцева відбудеться конкурс на кращий кіносценарій про Запорізький край

19.06.2024

У пам’ять про Вячеслава Зайцева відбудеться конкурс на кращий кіносценарій про Запорізький край

Запорізький міжнародний кінофестиваль анонсував проведення конкурсу на найкращий кіносценарій про Запорізький край в пам?ять про Вячеслава Зайцева. 

Як повідомляється на сторінці “ЗМК”, для участі у конкурсі треба подати заявку у довільній формі та сценарій короткометражного ігрового фільму за посиланням. Дедлайн — 19 липня 2024 року.

«Історія подана у сценарії має бути цікавою для глядацької аудиторії, драматургійною завершеною, життєствердною, має мотивувати  до дії та надихати», — йдеться в умовах конкурсу.

Переможця визначить журі конкурсу згідно з критеріями, визначеними пунктами положення кінофестивалю. Сценариста найкращого сценарію короткометражного ігрового фільму нагородять статуеткою «ЗIФФ».

Нагадаємо, випускник історичного факультету Вячеслав Зайцев з 2010 року працював екскурсоводом у Національному заповіднику «Хортиця», займався археологічною та науковою діяльністю. Брав участь у боях за Донецький аеропорт у 2014 році, пройшов Південний котел та бої за Дебальцеве.

З 2015 року був депутатом Запорізької міської ради.

З початку повномасштабного вторгнення воював на Запорізькому та Донецькому напрямках.

Новина про смерть Вячеслава Зайцева 5 жовтня 2022 року сколихнула без перебільшення всю Україну. Для всіх, хто знав або чув про нього, це стало справжнім шоком.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |