У Мелітополі російський військовий розстріляв двох волонтерів із чувашії

01.08.2023

У тимчасово окупованому Мелітополі російський військовий розстріляв двох російських волонтерів із чувашії, які приїхали до тимчасово окупованого міста разом із жінками.

Наразі деталі події не повністю з’ясовані, але інший волонтер трохи розповів про інцидент. Згідно з його свідченнями, конфлікт між окупантом та «волонтерами» виник конфлікт через жінок та алкоголь. Слід зазначити, що у місцевих новинах писали тільки загальну інформацію про подію без подробиць, проте детальніша інформація може бути уточнена з часом, про це повідомив журналіст Денис Казанський.

У всьому винні — жінки в зоні «СВО» та алкоголь. Після чергової пляшки комусь із солдатів захотілося поговорити про прекрасне, десь щось зарухалось. Він чоловік, він жива людина, яка голодна. Звісно, що я його не виправдовую за те, що він стріляв. Проте хочу звернути увагу на те, що треба обережно підходити до виїздів у зону «СВО».  Дорогі дівчата, ну не провокуйте чоловіків голодних. Ваша справа — сидіти вдома та допомагати звідти.

Оці дівчата, можливо, хотіли допомогти. Мені казали: «Ось Таня, вона відчайдушна дівчина й не хоче відпускати Сашу самого, тому вона іде разом з ним». От поїхала. Врятувала Сашу? Ні. Вийшло тільки гірше.

Тому вчергове всім кажу: «В зону «СВО» мають їхати тільки ті, хто розуміє, куди він їде». Війна не пробачає помилок. Задумайтесь!», — такі поради надавав так званий волонтер своїм друзям-окупантам.

Український журналіст не розуміє для чого ці волонтери припхалися на тимчасово окуповані території, якщо на росії чувашія — один з найбідніших регіонів, тож допомагати там точно є кому.

Нагадаємо, на тимчасово окупованих територіях частини Запорізької області російські військові налагодили нову схему грабунку українців. Під приводом обшуків вони вимагають доступ до банківських рахунків місцевих жителів.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |