У Лейпцигу завершилася міжнародна конференція

15.11.2023

У Лейпцигу завершилася міжнародна конференція

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Завершив конференцію в Лейпцигу особистим спілкуванням з Федеральним Президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром

Закрита зустріч з німецьким лідером пройшла за участі лише десяти осіб - представників кількох міст Німеччини і чотирьох українських громад. Разом ми обговорили поточну ситуацію в наших містах та важливість обміну досвідом у сфері муніципального управління і розвитку.

Під час особистого спілкування з очільником німецької держави мав за честь вручити йому пам’ятні подарунки - український прапор та герб, зроблений запорізьким волонтером з уламків ворожої ракети, збитої над Запоріжжям.

Хай це буде своєрідним символом майбутньої вдалої роботи систем ППО, які Німеччина незабаром передасть Україні, та символом нашої вдячності німецькому народу і його Президенту за чітку і непохитну позицію в підтримці Запоріжжя та України.

Зараз у кожного свій фронт, і разом ми Переможемо! Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним Силам України.

Тихої усім ночі.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |