У Комунарському районі ремонтують дорогу

05.07.2024

У Комунарському районі ремонтують дорогу

У кожному районі Запоріжжя тривають комплексні роботи з благоустрою. Зараз значна увага приділяється покосу трави та боротьбі з амброзією, а також ремонту доріг.

У Комунарському районі цього тижня шляховики працювали по вулиці Олександра Говорухи, де виконували аварійний ямковий ремонт.

- Після того, як ми провели перевірку стану доріг на території району та відпрацювали скарги мешканців, визначили найгірші ділянки доріг у районі, які потребують ремонту. Багато нарікань надходило саме на цю дорогу, яка з’єднує Космічний мікрорайон з головними дорожніми артеріями міста, і саме тут спостерігається дуже жвавий рух транспорту, - зазначив заступник голови Комунарської райадміністрації Володимир Онищенко.

Ремонт дорожнього покриття розпочали від перехрестя вулиці Олександра Говорухи з вул. Автозаводською. Сьогодні роботи виконували від перехрестя з вулицею Парамонова. Загальний обсяг робіт складає близько 1000 кв. м. На сьогодні вже виконано більшу частину.

- Вже виконали фрезерування понад 600 кв. м. Зараз укладаємо асфальтобетон. На місці працює 3 одиниці техніки та 8 фахівців підприємства, - повідомив начальник дільниці ШЕД-6 КП «ЕЛУАШ» Кирило Большаков.

Роботи планують завершити у понеділок. Тож жителі району вже скоро зможуть користуватися оновленою дорогою, а поки комунальники просять їх з розумінням поставитися до проведення дорожніх робіт.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |