У Комунарському районі продовжуються роботи з благоустрою

02.06.2023

У Комунарському районі продовжуються роботи з благоустрою

Так, за результатами обстеження стану дитячих та спортивних майданчиків підрядною організацією продовжуються роботи з поточного ремонту. За планом робіт підрядна організація виконує роботи з поточного ремонту урн та лавок в парку ім. Юрія Гагаріна.

Опрацюване питання щодо передачі в господарське відання КП «ЕЛУАШ» 9-ти об’єктів зливової каналізації та 6-ти мостових споруд з оперативного управління районної адміністрації. Документи надані до виконавчого комітету Запорізької міської ради, департаменту управління активами Запорізької міської ради та КП «ЕЛУАШ».

Спільно з управлінням з питань екологічної безпеки Запорізької міської ради та КРБП «Зеленбуд» проведено обстеження стану зелених насаджень, які перебувають в оперативному управлінні КРБП «Зеленбуд» щодо визначення аварійних та сухостійних дерев для подальшої підготовки актів на їх видалення, а саме: в скверах біля будівлі колишнього кінотеатру «Космос» по вул. Космічній, вул. Культурній та парку по вул. Новокузнецькій – вул. Нагнибіди.

Представники районної адміністрації та фахівці «Укрзалізниці» провели виїзне обстеження стану пішохідного підземного тунелю по вул. Космічній та шляхопроводу по вул. Олександра Говорухи. Складено акт обстеження з визначенням виконавців робіт для усунення недоліків.

Проведено обхід території району стосовно санітарного стану, а саме: перевірено стан покосу прибудинкових територій житлового фонду, санітарний стан контейнерних майданчиків.

Фахівці районної дільниці ШЕД № 6 КП «ЕЛУАШ», згідно з графіком утримання зупинок міського транспорту, щоденно вели роботу з утримання зазначених об’єктів (57 зупинок).

Розпочато роботи з поточного дрібного ремонту проїзної частини дороги Прибережної магістралі.

Під час негоди, 30-31 травня фахівцями КП «ЕЛУАШ» з залученням спецтехніки виконано роботи з очищення систем зливової каналізації на проблемних ділянках вулично-шляхововї мережі, а саме: пр. Соборний (коло - автовокзал), вул. Новокузнецька (І та ІІ коло), Дослідна станція, Прибережна магістраль.

Працівники районної дільниці КРБП «Зеленбуд» виконали роботи з очищення газонів від сміття по району на площі понад 500 000 кв.м. Щоденно в парках та скверах від сміття очищаються 155 урн та підмітаються доріжки площею 7200 кв.м.

Скошено траву на транспортній розв’язці по вул. М. Ласточкіна – вул. Автозаводській – О. Говорухи (3 000 кв.м), парку ім. Ю. Гагаріна (10 000 кв.м), Прибережній магістралі (19 000 кв.м), автодорога з Прибережної магістралі на Південний м/р (6 900 кв.м). Всього виконано робіт на площі: 28 900 кв.м.

Прибрано скошену траву на транспортній розв’язці по вул. М. Ласточкіна – вул. Автозаводській – О. Говорухи (3 000 кв.м), парку ім. Ю. Гагаріна (16 000 кв.м), Прибережній магістралі (7 000 кв.м), автодорога з Прибережної магістралі на Південний м/р (10 000 кв.м). Всього прибрано скошену траву на площі: 36 000 кв.м. Навантажено зеленої маси та сміття – 13,1 тонн.

Підрядною організацією виконано роботи з підбору випадкового сміття по пр. 40 річчя Перемоги, вул. Нагнибіди, 10, вул. Північнокільцевій, території дитячих майданчиків, вул. Космічній (пустирі), ділянка автодороги М-18 (розвилка – ТЦ «Метро»).

Фахівцями КП «Запоріжміськсвітло» виконано роботи з огляду та наладки мереж зовнішнього освітлення по заявкам 15-80, по вул. Чумаченка, 12-Б, 25, 27 27-А, вул. Новокузнецькій, 12 (внутрішньоквартальні мережі), ремонт та профілактичний огляд світлофорного об’єкту по вул. Ситова – Північнокільцевій, пр. Соборному.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в