У Хортицькому районі йдуть роботи з благоустрою

25.01.2024

У Хортицькому районі йдуть роботи з благоустрою

В усіх районах міста продовжуються планові прибирання територій та їх благоустрій. Зокрема, про свою роботу за період з 19 по 25 січня розповіли представники Хортицької райадміністрації.

Так, представники КП «ЕЛУАШ» протягом тижня виконали роботи з прибирання доріг від випадкового сміття площею 4000 кв. м; з посипання доріг, тротуарів та зупинок громадського транспорту, для чого було використано 212,5 т суміші, 27 т відсіву.

КРБП «Зеленбуд» виконали роботи зі збору сміття на площі 500 000 кв. м; з посипання доріжок відсівом у парку Героїв Національної Гвардії України, парку Поколінь, по вул. Сорочинський та бул. Будівельників загальною площею 9200 кв. м; з видалення порослі 200 дерев по вул. Ентузіастів; з обрізки 406 дерев у парку Поколінь та парку Героїв Національної Гвардії України, по вул. Сорочинський, Козака Бабури, Ентузіастів та бул. Будівельників.

19 січня в актовій залі адміністративної будівлі районної адміністрації відбулось урочисте зібрання з нагоди відзначення 29-ї річниці створення Хортицького району Запоріжжя, під час якого Почесними грамотами відзначили працівників районної адміністрації, активістів-волонтерів, представників громадських організацій і працівників установ.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |