У Хортицькому районі тривають роботи з благоустрою

01.06.2023

У Хортицькому районі тривають роботи з благоустрою

Так, впродовж тижня, з прибудинкових територій було вивезено 5 машин гілля. Роботи проводились підрядною компанією ТОВ «Компанія «Торгуніверсал за адресами: пр. Ювілейний, 20а, 27, вул. Козака Бабури, вул. Василя Сергієнка, 40-44, вул. Калнишевського, 18.

Підрядники ТОВ «Екостройсервіс» здійснювали покіс рослинності на території 6,4 га. Працювали за адресами: вул. Василя Сергієнка – вул. Міська, вул. Василя Сергієнка, 11 - вул. Сорочинська, 3, вул. Василя Сергієнка, 56, вул. Героїв 93-ї бригади, 17, вул. Козака Бабури/пр. Ювілейний, вул. Сорочинська, 10, вул. Сорочинська, 10-14, вул. Сорочинська, 22а, вул. Сорочинська, 24-26, пр. Ювілейний, 30.

Ще одна підрядна кампанія ТОВ «Компанія «Ніка-Буд» відремонтувала 26 та пофарбувала 40 лав й 5 урн по вул. Сорочинській та вздовж алеї від школи №40 до церкви Св. Миколая. Крім цього підрядники виконали роботи з прибирання випадкового сміття з території 4, 5, 6 мікрорайонів.

Працівники КП «ЕЛУАШ» протягом звітного періоду проводили роботи з ручного прибирання доріг загальної площі 500 кв. м по вул. Василя Стуса та вул. Випробувачів, з очищення 152 дощеприймальних решіток.

КРБП «Зеленбуд» виконали роботи зі збору сміття – 101 га; покосу рослинності на території вул. Ентузіастів – 9360 м2; навантаження та вивезення скошеної трави – 3,2 т; вигрібання скошеної трави по вул. Курузова – 1000 м2, вул. Козака Бабури – 2000 м2, вул. Стародніпровській – 2000 м2, вул. Ентузіастів – 7000 м2; прополювання квітників загальною площею – 265,8 м2; прополювання чагарників та лунок дерев по вул. Рубана – 166 од.

Крім того, спеціалісти районної адміністрації взяли участь у вебінарі з теми «Спілкування з військовослужбовцями» та отримали корисну інформацію щодо змін, які відбуваються з психікою військових під час бойових дій, отримали базові правила комунікації з військовими та поради як стати опорою та ресурсом для військового в родині. Вебінар було проведено командою громадської організації Центр підтримки «Атлант-Запоріжжя».

Також, на базі районної адміністрації відбулось чергове заняття з базових реанімаційних заходів у дорослих. Інструктори навчально-тренувального відділу КНП «Територіальне медичне об'єднання «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» ЗОР показали основні навички, що допоможуть почуватися більш впевнено та мати змогу врятувати життя у критичних ситуаціях.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |