У центрі Запоріжжя сталася трагічна ДТП

08.09.2023

У центрі Запоріжжя сталася трагічна ДТП

Трагічна подія сталася учора на проспекті Соборному в Олександрівському районі Запоріжжя. Працівники поліції звертаються до можливих свідків ДТП та осіб, які мають будь-яку інформацію, з проханням повідомити про це за номерами телефонів: 098-590-65-92 або 102.

6 вересня близько 21:00 до відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими. На місці події поліцейські встановили, що 19-річний водій автомобіля «Toyota Camry«, рухаючись по проспекту Соборному в напрямку вулиці Слобідської, скоїв наїзд на 37-річного мешканця, який перетинав проїжджу частину у недозволеному місці. В результаті аварії від отриманих тілесних ушкоджень пішохід загинув на місці події.   

За результатами медичного огляду керманич іномарки тверезий. Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правова кваліфікація події — ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу (Порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження).

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, учора партизани передали вогняне вітання місцевим колаборантам, які виявили несамовите бажання допомогти загарбникам провести їхні т.зв. «вибори» на тимчасово окупованій території Василівського району Запорізької області.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |