У Бердянську загарбники розпочали “націоналізацію” земельних ділянок

07.05.2024

У Бердянську загарбники розпочали “націоналізацію” земельних ділянок

Окупаційна адміністрація хоче привласнити землю у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області.

Як повідомила голова Бердянської МВА Вікторія Галіціна, російські окупанти вирішили привласнити землю мешканців курортного міста, які виїхали з тимчасово окупованих територій. Від землевласників вимагають до 12 червня надати копію документів на власність.

“Це створює величезні перешкоди для тих мешканців, які, змушені виїхати з тимчасово окупованої території, не можуть безпосередньо здійснити цей процес”, — повідомила Вікторія Галіціна…

Нагадаємо, попри обіцянки терориста путіна не проводити мобілізацію в армію рф найближчі 5 років на окупованих територіях, на ТОТ Запорізького краю  ведеться підготовка до призову на строкову службу.

До речі, у росіян справді є план можливого захоплення міст — Харкова, Сум та Запоріжжя. Але українські війська не знають, наскільки ці плани серйозні. Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олександра Павлюка в інтерв’ю The Times

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |