Триває обстеження пошкоджених будинків

23.04.2024

Триває обстеження пошкоджених будинків

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- У Дніпровському районі триває комісійне обстеження пошкоджених ворожими атаками приватних будинків

22 березня у приватному секторі Дніпровського району внаслідок ракетного обстрілу було пошкоджено сотні будинків. 4 будинки було зруйновано, ще 6 зазнали часткових руйнувань. Для того, щоб власники пошкодженого і зруйнованого житла могли отримати допомогу по програмі єВідновлення, міська комісія обстежує пошкоджене житло та складає відповідні акти.

Наразі комісією обстежено 28 приватних будинків. Встановлено, що 3 з них не підлягають ремонту і їх власники зможуть у подальшому отримати державну компенсацію на придбання або на відбудову житла, а власники ще 25-ти будинків - державну компенсацію на ремонт.

Важливо! Для отримання компенсації інформація про право власності на житло обов’язково має значитися у Держреєстрі речових прав на нерухоме майно. У разі її відсутності, внести її можна, звернувшись до ЦНАПу чи його територіальних підрозділів https://cnap.zp.gov.ua/schedule/schedule_1

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |