Триває ліквідація наслідків ворожого обстрілу

23.09.2024

Триває ліквідація наслідків ворожого обстрілу

На цей час зафіксовано, що у результаті ворожого удару постраждали 35 багатоквартирних будинків, нежитлові приміщення. Комунальники ліквідовують наслідки російської атаки. Задіяні фахівці міської спеціалізованої аварійно-рятувальної служби, комунальних підприємств «Запоріжремсервіс», «ЕЛУАШ», «Титан», «Водоканал», волонтери. Частину вікон вже «закрили», використано 68 листів OSB.

Розгорнуті палатки міської ради, задіяно комунальні автобуси. Представники департаменту соцзахисту, райадміністрації фіксують пошкодження, консультують людей. Вже проанкетовано 60 власників пошкодженого житла. З них 15 пільговики та зможуть отримати від міста одноразову допомогу у 15 тисяч гривень на ремонт своїх помешкань.

На локаціях задіяно більше 80 комунальників, волонтерів та представників інших міських служб, понад 20 одиниць техніки. Працюють представники поліції та ДСНС. На допомогу людям прийшли представники благодійних організацій «Проліска», «Артак», «Сонце ЮА». Постраждалі забезпечуються ремонтними матеріалами, надається психологічна допомога, приймаються заявки на гуманітарну допомогу. Одну особу поселили до шелтеру.17409:12

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |