Триває ліквідація наслідків ракетного обстрілу будинків у Запоріжжі

24.03.2023

Триває ліквідація наслідків ракетного обстрілу будинків у Запоріжжі

На місці учорашнього влучання у житлові будинки з самого ранку працюють фахівці міської спеціалізованої аварійно-рятувальної служби, робітники та техніка комунальних підприємств «Запоріжремсервіс», «Зеленбуд», «ЕЛУАШ», концерну «Міські теплові мережі».

Комунальники продовжують «закривати» вибиті вікна плитами OSB, збирають та вивозять будівельне сміття. Представники міської спеціалізованої аварійно-рятувальної служби демонтують пошкоджені конструкції у двох найбільш постраждалих будинках.

«Також зранку на місці знаходяться і соціальні працівники. Вони продовжують реєструвати мешканців постраждалих будинків та роздають людям гуманітарну допомогу – ковдри, продукти харчування, засоби гігієни. В роботі задіяно і великі комунальні автобуси», — повідомили у пресгрупі мерії Запоріжжя.

Нагадаємо, 22 березня російські нацисти завдали 6 ракетних обстрілів по місту Запоріжжя з реактивної системи залпового вогню «Смерч». Під ворожим вогнем опинились житлові будинки та  острів Хортиця.

У результаті ворожого обстрілу постраждало 32 людини, з яких 20 чоловіків, 9 жінок та 3 дітей. Стан дітей наразі задовільний, загрози життю немає. До лікарні госпіталізовано 28 осіб. 1 людина померла в лікарні.

В одну з багатоповерхівок влучили одразу дві ворожі ракети. Внаслідок влучання першої сталася пожежа, повилітали шибки, потрощило квартири та балкони. Друга ракета влучила у дах будинку, проте не розірвалась.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в