Тренінг для педагогів об’єднаних шкіл

27.06.2024

Тренінг для педагогів об’єднаних шкіл

Триває процес об’єднання гімназій №83 та 14. Аби злиття колективів проходило в комфортних умовах, в стінах 83-ї гімназії відбувся захід «Давайте познайомимось».

Колективи обидвох шкіл змогли дізнатись більше один про одного під час жартівливих «швидких побачень» та інших квестів. Завдання для об’єднання колективів підготували викладачі та директори міських шкіл. Головна мета – аби педагоги двох гімназій познайомились і налагодили взаємовідносини, та в подальшому стали справжнім колективом однодумців.

Директор гімназії №83 зазначив, що під час злиття найбільше уваги приділено тому, аби цей процес був комфортним для педагогів і дітей.

- Ми робимо все можливе, аби всі педагоги були працевлаштовані – проводимо спільні наради, зустрічі, аналізуємо, прораховуємо кількість учнів, складаємо попереднє навантаження на наступний навчальний рік, знайомимо з ним колективи. Також опрацьовуємо різні варіанти освітнього процесу в змішаному форматі. Для нас важлива думка всіх учасників освітнього процесу, щоб усі були задоволені, - наголосив директор гімназії №83 Дмитро Кошель.

Заступниця директора гімназії №30 та за сумісництвом викладачка фізики Галина Балтер розповіла, що гімназія №83 змінилась на краще – було оновлено матеріально-технічну базу, також зміни відбулись у зовнішньому вигляді, виконані ремонти.

- Знайомі з колегами, багато років працюємо поруч. Тим більше, що я також є керівником районного методичного центру вчителів фізики. Тому вірю, що і дітям тут сподобається, і батькам. А вчителі матимуть відповідне навантаження та всі можливості для творчого розвитку, - зазначила Галина Балтер.

Окрім ознайомчих заходів, для педагогів гімназій також провели заняття з хібукі-терапії, під час якого вони могли висловити усі свої побоювання спеціальній іграшці. Крім того, для педагогів також провели тренінг з медіаграмотності.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |