Свято для 600 запорізьких дітей

17.06.2024

Свято для 600 запорізьких дітей

Запорізьким дітям необхідне свято. Навіть в умовах війни. Це розуміє як міська влада, так і представники громадськості, волонтери, громадські та благодійні організації.

Завдяки співпраці міста з громадськими організаціями цього року вдалося охопити заходами більше дітей. Один з прикладів – серія свят, організованих з 9 по 17 червня запорізькою філією благодійної організації «Координаційний гуманітарний центр». Вони проводилися з дотриманням правил безпеки в одному з облаштованих укриттів.

До організації заходів долучилася низка громадських організацій, благодійних фондів. Зокрема «Карітас Запоріжжя», «Посмішка ЮА», «Проліска», Відповідальні громадяни». Святкування було організоване за підтримки міської влади, профільних служб міської ради.

Для дітей були організовані майстер-класи та різноманітні розважальні заходи у форматі благодійного ярмарку «Дорогами дитинства». Серед майстер-класів були малювання, навчання з фотомайстерності, інформування про мінну безпеку, спілкування з психологом. Також діти могли скуштувати різноманітні смаколики. Загалом святкові заходи відвідали близько 600 дітей. Серед них діти вимушених переселенців, діти, сім’і яких опинилися у складних життєвих обставинах.

Сьогодні відбулось закриття благодійного ярмарку. Учасників, гостей та організаторів свята привітала секретар міської ради Регіна Харченко, подякувала організаторам за увагу до дітей.

- Дуже добре, коли є громадські організації, координатори, які навіть у таких умовах допомагають дітям, підтримують їх. Дякую всім громадським організаціям, які доєдналися до проведення благодійного ярмарку. Адже такі свята зараз дійсно необхідні, - зазначила Регіна Харченко.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |