Суд зобов’язав громадську організацію повернути тергромаді Запоріжжя будівлю вартістю 5 млн грн

21.04.2023

Суд зобов’язав громадську організацію повернути тергромаді Запоріжжя будівлю вартістю 5 млн грн

Господарським судом Запорізької області задоволено позов про зобов’язання повернути майно площею майже 250 кв. м, вартістю понад 5 млн грн, що розташована в Комунарському районі Запоріжжя.

В інтересах територіальної громади Запоріжжя до суду було подано прокуратурою позов до громадській організації про зобов’язання повернути майно площею майже 250 кв. м, вартістю понад 5 млн грн, що розташована в Комунарському районі міста.

Встановлено, що суб’єкт господарювання впродовж року після закінчення строку дії договору оренди не виконав вимог законодавства і не повернув органу місцевого самоврядування нежитлову одноповерхову будівлю.

«Це стало підставою для примусового повернення її в комунальну власність територіальної громади», — чергову реляцію оприлюднила прокуратура Запорізької області.

Назву організації прокуратура зазвичай не повідомляє, як не повідомляє й причину чому юридична служба мерії не відслідкувала виконання вимог законодавства та причину не повернення органу місцевого самоврядування нежитлової будівлі.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |