«Страшно втратити майбутнє дітей»: на фронті загинула захисниця із…

19.08.2022


			«Страшно втратити майбутнє дітей»: на фронті загинула захисниця із…

На фронті загинула відома запорізька активістка Юлія Чайка. Дівчина стала добровольцем після повномасштабного вторгнення рф на територію України. Російські загарбники вчора, 18 серпня, вбили маму 8-рінчого сина, яка боронила рідну землю від російських окупантів.

Про загибель дівчини повідомила Демократична Сокира, до осередку якого входила Юлія. Чайку згадують,  як невгамовну, живу й сповнену нових ідей патріотку. 

«Юля постійно мала нові ідеї й працювала над ними, бо всесвіт був для неї недостатньо ідеальним, а Юля хотіла це виправити. І виправляла. Доки могла. Юлю не могло зупинити нічого. В принципі нічого. Коли Юля вважала щось правильним, вона просто робила це, не звертаючи увагу на жодні перепони. Навіть сьогодні її не зупинили – просто дали їй весь Всесвіт. І трохи тиші», — йдеться у повідомленні.

На своїй сторінці у Facebook 24 липня Юлія написала, що останнім часом в неї немає ресурсу на смішні тролячі постики, які зазвичай робила захисниця. 

«Я берегу сили для нашої кривавої боротьби за свободу та незалежність! Дякую всім, хто підтримує мене. Ми обов’язково переможемо, хоч скільки нам на це знадобиться часу та жертв! Помирати не страшно, страшно втратити майбутнє дітей! », — писала Юлія.

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в