Стало відомо, скільки піротехніки знищили вибухонебезпечних предметів на підконтрольній частині Запорізького краю

02.05.2023

У Національній поліції України третю частину території нашої країни вважають замінованою. У число замінованих територій входять як деокуповані, так і тимчасово окуповані землі військами рф.


З початку повномасштабного вторгення сапери вилучили й знищили 3213 вибухонебезпечних предметів на підконтрольній частині Запорізького краю, про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України Запорізької області.


Крім того, 5 піротехнічних розрахунків проводять мінно-пошукові роботи на деокупованих територіях Херсонщини, Миколаївщини, Харківщини, спільно із колегами з інших регіонів, очищуючи нашу Батьківщину від смертельної небезпеки, яка чатує на цивільних громадян.

Загальна площа замінованих територій в Україні – приблизно 170-180 тисяч кв. км.

Нагадаємо, ситуація з підтопленням на тимчасово захоплених територіях залишається критичною. Понад 2250 домоволодінь на березі Каховського водосховища постраждали від стихії, оскільки з січня спеціальні захисні споруди та компресорні станції на окупованій території не працювали.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |