Стало відомо, про стан співробітника ЗАЕС якого рашисти розстріляли вдома

02.07.2022


			Стало відомо, про стан співробітника ЗАЕС якого рашисти розстріляли вдома

Мер Енергодару Дмитро Орлов повідомив про стан Сергія Швеця, співробітника ЗАЕС, якого рашисти розстріляли в його ж квартирі впритул. За словами Орлова стан чоловіка важкий, але вже не критичний. Чоловіку ще мають зробити ряд операцій. Попереду й реабілітація.

«Сергій після проходження інтенсивної терапії в лікарні у Запоріжжі подолав важливий етап у своєму житті! Стан його здоров’я ще доволі важкий, але вже не критичний, попереду ще не один місяць лікування та численні операції», — написав мер Енергодару.

Дмитро Орлов та Сергій Швець

Нагадаємо, 23 травня до помешкання співробітника енерго-ремонтного підрозділу ЗАЕС Сергія Швеця увірвались російські окупанти. Загарбники розстріляли чоловіка з автоматичної зброї. Сергій витримав 10-годинну операцію. Його стан залишається важким. В нього численні проникаючі пульові поранення, значна втрата крові. Тим часом окупанти на своїх ТГ-каналах відзвітували, що такими діями ліквідували «терориста», винного у замаху на вбивство колаборанта та самозваного «мера» шевчика. Розвідка перехопила розмову російських загарбників, в якій вони обговорювали як шукали Швеця. Та відрапортували, що: «Його «замочили». Він ще живий, але він не виживе».

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в