Стала відома дата відключення опалення у Запоріжжі

27.03.2024

Стала відома дата відключення опалення у Запоріжжі

Через сприятливі погодні умови та економічну доцільність опалювальний сезон у Запоріжжі завершать достроково – 29 березня.

Про це йдеться у рішенні виконкому Запорізької міськради

Концерну «Міські теплові мережі», підприємствам та організаціям міста, котрі здійснюють теплопостачання, доручено провести відключення теплової енергії для споживачів.

Керуючим компаніям, житлово-будівельним кооперативам, об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків міста та іншим управителям і співвласникам багатоквартирних будинків, внутрішньобудинкові мережі теплоспоживання яких приєднані до теплових мереж концерну «Міські теплові мережі» — провести відключення внутрішньобудинкових систем опалення. А після зупинки котелень – залишити їх заповненими теплоносієм.

Вже після відключення внутрішньобудинкових систем опалення на зоні балансового розмежування встановити заглушки. Термін — до 15 квітня 2024 року. Також необхідно буде надати фахівцям концерну «Міські теплові мережі» доступ до підвалів житлових будинків для зняття показів з приладів обліку теплової енергії. Зазначимо, 29 березня — останній день у цьому опалювальному сезоні, коли нараховуватиметься плата за тепло.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в