Соцпрацівники та благодійники допомагають мешканцям Комунарського району

25.09.2024

Соцпрацівники та благодійники допомагають мешканцям Комунарського району

Соціальні працівники департаменту соціального захисту населення міської ради продовжують фіксувати пошкодження та консультувати мешканців постраждалих приватних будинків Комунарського району.

Розгорнуто палатки міської ради, задіяно комунальні автобуси. Тут працюють десять соціальних працівників. За станом на 12:00 проанкетовано 64 власника постраждалого житла. З них чотири представника пільгової категорії.

Допомогу містянам надають благодійники. Серед них «Проліска», «Артак», «Сонце ЮА», Товариство червоного хреста України, «Добробат». Постраждалі забезпечуються тарпауліном, пледами, гігієнічними та продуктовими наборами. Надається психологічна допомога. За попередньою інформацією 4 особи буде тимчасово розміщено в одному з шелтерів.

Нагадаємо, пільговики зможуть отримати з бюджету міста разову допомогу у 15 тисяч гривень на ремонт житла. Власники зруйнованого або визнаного непридатним для проживання внаслідок обстрілу житла мають можливість оформити щомісячну фінансову допомогу від міста у розмірі 10 тисяч гривень. Також власники постраждалого житла можуть скористатися державною програмою єВідновлення. Детальна інформація за посиланням.

Якщо постраждала ваша оселя - повідомляйте на 15-80 (зі стаціонарних) чи з мобільних:

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |