Соціальні працівники та благодійники допомагають мешканцям постраждалих будинків

23.09.2024

Соціальні працівники та благодійники допомагають мешканцям постраждалих будинків

Представники департаменту соціального захисту одразу після ворожого удару прибули на місця «прильотів» та розпочали працювати. Робота розпочалася вночі. Було розгорнуто палатки міської ради, задіяно три комунальних автобуси.

Соціальні працівники, представники районних адміністрацій фіксують пошкодження житла, консультують мешканців постраждалих будинків. Станом на 12:00 проанкетовано більше 350 громадян, з них 37 осіб пільгової категорії. Нагадаємо, пільговики мають змогу скористатися міською програмою надання фінансової підтримки мешканцям м. Запоріжжя, житло яких було пошкоджено в наслідок ракетного обстрілу. Розмір одноразової допомоги для такої категорії становить 15 тисяч гривень.

Нагадаємо, на локаціях допомогу містянам також надають міжнародні благодійні організації та громадські об'єднання: «Проліска», «Артак», «Сонце ЮА», Товариство червоного хреста України, «Карітас Запоріжжя», «Право на захист», «Добробат».

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |