Ситуація на Запоріжжі щодо російського вторгнення станом на 7 травня

07.05.2024

Ситуація на Запоріжжі щодо російського вторгнення станом на 7 травня

Почалась 804 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

За інформацією Генштабу ЗСУ, на Оріхівському напрямку ворог 6 разів атакував позиції наших захисників в районі Старомайорського Донецької області та Роботиного Запорізької області.

Водночас, наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення.

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 2 артилерійських засобах противника, а силами та засобами протиповітряної оборони України знищено 1 керовану авіаційну ракету Х-59.

Тривають важкі бої в районі звільненого минулого літа, але ущент знищеного села Роботине Запорізької області (раніше офіційно Бердянський, а тепер Оріхівський напрямок). Російські окупанти продовжують активні «м’ясні» штурми з великими втратами.

Про це вчора повідомив блогер і боєць 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар» 5-ої бригади Збройних сил України Станіслав Бунятов (Осман).

У своєму Телеграм-каналі «Говорять Снайпер» о 17:37 він написав: «Роботине — «Запорізький трикутник» для русаків, звідти вони не повертаються». Очевидна аналогія з Бермудським трикутником.

Тим часом більш менш об’єктивні рашистські «воєнкори» загалом підтверджують вищевказане. А самі поки ще живі учасники цих штурмів проклинають своїх блогерів:

«Відносно Роботиного. Запитайте піхоту про стан справ в цьому бабкоселі. Не спитаєте – питати нема в кого. Вони вмирають у спробах його взяти, а не канали ведуть… До хохлів немає такої ненависті, як до мілітітаріблогерів».

Нагадаємо, у Запоріжжі відбувся захід, присвячений бійцям полку «Азов», який було засновано 10 років тому.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |