Ситуація на Запоріжжі щодо російського вторгнення станом на 31 серпня

31.08.2024

Ситуація на Запоріжжі щодо російського вторгнення станом на 31 серпня

Триває 920 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

На території Запорізької області дуже відносне затишшя — росіяне майже не йдуть на штурми, але постійно обстрілюють підконтрольну ЗСУ територію.

За інформації Генштабу ЗСУ, на Оріхівському напрямку відбулося одне боєзіткнення неподалік Роботиного. На Придніпровському напрямку українські захисники відбили дві атаки противника. На Гуляйпільському напрямку обстановка без особливих змін.

«Усього протягом минулої доби зафіксовано 183 бойових зіткнення. Найгарячіша ситуація була на Покровському напрямку, також противник був активним на Куп’янському, Лиманському та Курахівському напрямках», — йдеться у повідомленні.

Загалом минулої доби втрати російських загарбників склали 1360 осіб. Також українські воїни знешкодили вісім танків, 14 бойових броньованих машин, 42 артилерійські системи, одну РСЗВ, 18 БпЛА оперативно-тактичного рівня, крилату ракету, 62 автомобілі та 10 одиниць спеціальної техніки…

Нагадаємо, вчора, 30 серпня, окупанти 221 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |