Ситуація на Запоріжжі щодо російського вторгнення станом на 20 червня

20.06.2024

Ситуація на Запоріжжі щодо російського вторгнення станом на 20 червня

Почалась 848 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

За інформації Генштабу ЗСУ, на Оріхівському напрямку агресор безуспішно намагався витіснити українських воїнів із займаних позицій в районах Роботиного та Малої Токмачки. НаПридніпровському напрямку російський агресор тричі атакував наші підрозділи на лівому березі Дніпра. Успіху не мав.

За інформацією Запорізької ОВА, впродовж минулої доби, 19 червня, упродовж доби окупанти 360 разів ударили по Запорізькій області. Під ворожим вогнем перебували 8 населених пунктів.

?? Ворог завдав 3 авіаційні удари по Новоандріївці.
?? 136 БпЛА різної модифікації атакували Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку та Новоандріївку.
?? 8 обстрілів з РСЗВ накрили Роботине, Малу Токмачку, Гуляйполе та Новоандріївку.
?? 213 артобстрілів завдано по території Гуляйполя, Оріхова, Малої Токмачки, Новоандріївки, Роботиного, Левадного, Малинівки та Малих Щербаків.

Надійшло 9 повідомлень про руйнування житла. Мирні жителі не постраждали.Нагадаємо, учора в результаті атаки FPV-дрона авто російських окупантів у Токмаку вигоріла вщент, доля водія та пасажирів машини невідома. Слід зазначити, що Токмак знаходиться досить далеко від лінії зіткнення, але це не заважає українським безпілотникам завдавати нищівних ударів….

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |