Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

16.10.2022

Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- На Запорізькому напрямку ворог, як і раніше, зосереджується на утриманні захоплених районів нашої області, веде повітряну розвідку та обстрілює позиції наших військ по лінії зіткнення. Зокрема, минулої доби такі обстріли було зафіксовано на Оріхівщині. Також учора знову постраждала цивільна інфраструктура у Запорізькому, Пологівському на Василівському районах.

Водночас Сили Оборони Запорізького краю продовжують бити ворога та військову техніку рашистів. За даними Генштабу, в результаті точкових ударів артилерії в селі Марфопіль було знищено склад боєприпасів та поранено більш як 20 окупантів. В Токмаку знищено 10 одиниць військової техніки та поранено до 40 військовослужбовців. В місті Пологи – до 30 поранених окупантів. В Кам’янці-Дніпровській знищено 7 одиниць військової техніки та поранено близько 40 рашистів. Кількість загиблих, що окупанти намагаються ретельно приховати, уточнюється.

Віримо в наші Збройні сили і все буде Україна.

Слава Україні!

Героям слава.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |