Щодо допомоги дітям, які потребують підтримки

01.08.2022

Щодо допомоги дітям, які потребують підтримки

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

В умовах повномасштабної війни місто продовжує опікуватися дітьми, які потребують нашої допомоги та підтримки. Так зараз на обліку міської служби у справах дітей знаходиться більше п’ятиста дітлахів, які опинилися у складних життєвих обставинах, та більше тисячі дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. З цієї тисячі більше ніж 900 дітлахів вже влаштовані до сімей.

До речі, в рамках фінансової підтримки новостворених опікунських родин ми прийняли рішення про організацію виплат у розмірі п’яти тисяч гривень на кожну прийняту в сім’ю дитину. Окрім того, у першому півріччі поточного року ми збільшили фінансування наших дитячих будинків сімейного типу.

Що стосується програми «Діти Запоріжжя», то її реалізація триває. Фінансується вона з міського бюджету у повному обсязі, вчасно і згідно з поданими заявками. За перше півріччя міські дитячі будинки сімейного типу отримали виплати на загальну суму більше, ніж 670 тисяч гривен, а випускники шкіл, які є сиротами, отримали по 2000 гривень. У минулі роки ця сума виділялася дітям-сиротам на підготовку до випускного балу. Та хоч цього року вони і залишилися без шкільного свята, ми все одно зберегли для них цю допомогу в рамках фінансової підтримки.

Наші діти – це наше майбутнє, заради якого ми обов’язково разом переможемо!

Тихої усім ночі!

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |