Сезонні роботи в Олександрівському районі

18.04.2024

Сезонні роботи в Олександрівському районі

Як повідомили в Олександрівській райадміністрації, протягом тижня - з 12 по 18 квітня - фахівці районної адміністрації забезпечували координацію роботи комунальних підприємств та служб з благоустрою території району та належного утримання внутрішньо квартальних територій житлового фонду.

Так, були проведені роботи з навантаження, подрібнення й вивезення гілля за адресами: вул. Шкільна, 7, вул. Святого Миколая, 57, вул. Українська, 35, вул. Жуковського, 87,вул. Козача, 47.

Також за адресами: вул. Козача, 5, Набережна магістраль (територія за ТРК «Citi Mall»), Горіхова бухта, берег річки М. Московка (від пр. Соборного до вул. Набережна магістраль) було зібране та вивезене сміття.

На прибудинкових територіях по вул. Жуковського, 82, Покровській, 26, Дніпровській, 4 та 24, Залізничній, 20 була виконана обрізка дерев. А на прибудинковій території по вул. Козачій, 37 були знесені аварійні дерева.

Крім того, минулого тижня комунальники полагодили елементи дитячих та спортивних майданчиків, що розташовані по вул. Шкільна, 46 та 50, Фортечна, 1а та Українська, 6а і 8.

Також впродовж звітного періоду здійснено обстеження території району на предмет виявлення фактів розміщення російськомовної зовнішньої реклами. Було виявлено 5 таких об’єктів. Ця інформація направлена до департаменту управління активами Запорізької міськради для подальшої роботи з ліквідації цих вивісок.

Протягом минулого тижня розглянуто та вирішено позитивно 35 звернень громадян з питань життєзабезпечення міста, що надійшли до райадміністрації з міського контакт-центру «15-80».

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |