Сезон листопаду додав роботи комунальникам

08.10.2024

Сезон листопаду додав роботи комунальникам

Сьогодні працівники КП «Титан» зранку працюють у центрі Заводського району, у парку 30-річчя визволення України. Осінь хоч і з запізненням, але вступає у свої права, починається листопад. Крім того, через вчорашню негоду доріжки в парку засипані каштанами, жолудями і дрібними сухими гілками.

- Щодня проводяться роботи з санітарного прибирання і догляду за зеленими насадженнями у парках і на пляжах, які є в господарчому віданні нашого комунального підприємства «Титан». У Заводському районі ми обслуговуємо 7 парків і пляж на вулиці Лейтенанта Шмідта. Сквери біля ПК «Молодіжний», по вулицях Лассаля, Демократичній, Євпаторійській-Глазунова, парки 30-річчя визволення України, імені Олександра Бірюка і по Північному шосе. Це наші об’єкти, на них системно ведеться робота. Працівники «Титану» щодня очищують урни, у деяких місцях і 2-3 рази на день, доглядають за зеленими насадженнями, підстригають кущі, обрізають сухе гілля на деревах і кущах, - розповіла начальниця виробничого відділу КП «Титан» Ольга Сліпченко.

Зважаючи на початок листопаду, «титанівці» використовують повітродувку, щоб збирати докупи опале листя і потім навантажувати його в мішки. Електропилкою підстригають живопліт. Обрізають кущі, щоб на весну вони пустили нові бруньки і закущилися. Дробаркою січуть сухі гілки. Доводиться щодня вигрібати опале листя у парках і скверах. Мала механізація суттєво полегшує роботу працівників і забезпечує якісніше прибирання зелених зон.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |