Російські військові вбили на Запоріжжі подружжя. Фото

22.04.2023

Російські військові вбили на Запоріжжі подружжя. Фото

На Пологівщині внаслідок збройної атаки смертельних травм зазнало подружжя, у Василівському районі поранено жінку. Загалом зафіксовано 15 повідомлень про руйнування, з них – адмінбудівлі цивільної інфраструктури, житлові будинки, господарські та гаражні приміщення.

Про це повідомила пресгрупа ГУНП в Запорізькій області.

За інформації запорізької полції, 20 квітня росіяни обстріляли близько 20 населених пунктів у Пологівському та Василівському районах, зокрема Гуляйполе, Оріхів, Залізничне, Новоандріївку, Новоданилівку, Малинівку, Чарівне, Білогір’я, Преображенку, Староукраїнку, Малу Токмачку, Ольгівське, Темирівку, Полтавку, Кам’янське, Павлівку, Степове, Плавні.Війська держави-агресора завдали три удари з тактичної авіації, застосували чотири дрони, реактивні системи залпового вогню та артилерію проти мирного населення.

Вчора під збройним натиском окупантів вкотре опинилася Мала Токмачка. Загарбники вдарили по селу керованими авіабомбами, обстріляли з РСЗВ і артилерії. Постраждало житло місцевих мешканців. Унаслідок атаки смертельно поранено двох осіб — 54-річного чоловіка та 65-річну жінку.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |