Російські війська активізувалися у Запорізькій області

03.07.2024

Російські війська активізувалися у Запорізькій області

Триває 860 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Російські окупаційні війська активізувалися в Запорізькій області. На Оріхівському напрямку загарбники застосовують артилерію, авіацію, бронетехніку та піхоту.

За інформацією Генштабу ЗСУ, на Оріхівському напрямку відбулось три бойових зіткнення в районах Новоданилівки, Малої Токмачки і Роботиного Запорізької області.

На Придніпровському напрямку окупанти і надалі намагаються вибити підрозділи Сил оборони з позицій на плацдармах. Усі дев’ять атак росіян успіху не мали.

Як повідомив пресофіцер 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади Ярослав Галас, перед початком штурмів росіяни застосовують артилерію, авіацію, потім бронетехніку та піхоту:

“Також велика дуже проблема, не тільки для нашої бригади, а загалом для військових частин ЗСУ — це дрони, особливо FPV-дрони. Вони цілодобово працюють і їхня дальність щомісяця збільшується, зараз вони залітають на 12 км і більше від точки вильоту. Вони можуть підняти дві сотні FPV-дронів одразу”, — повідомив Ярослав Галас.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |