Російська пропаганда на Запоріжжі спотворює факти

10.04.2023

Російська пропаганда на Запоріжжі спотворює факти

Російська пропаганда на тижні героїзувала вбивць, спотворювала факти й ігнорувала реальність, тобто робила все те, що робить завжди

Російські окупанти коментували спроби ліквідації максима зубарєва – гауляйтера селища Якимівка (Мелітополський район), що на Запоріжжі, який з важкими пораненнями перебуває у лікарні.

Народний депутат України до 2019 року, а зараз гауляйтер «Запорожской области» євгеній баліцкій продовжує розповідати росіянам про “режим”, який забрав “мирне життя” у регіону. Проте чомусь мирне життя”режим” забрав лише там, куди вдерлась російська армія. Й саме де є російська армія, там є згвалтування, репресії, катівні й тд. Бо всі речі роблять окупанти.

А Мелітополь спокійно жив до 2022 року, як й Маріуполь, Бахмут, Ізюм, Херсон й тисячі населених пунктів, які нищать росіяни. Не було там ні воєнних злочинів, а сам баліцкій не мав проблем. Проте потім з’явився “режим”. Це і є найбільший логічний баг пропаганди ворога, – всі злочини “нацистів” з’являються після 2022 року.

Ну й наостанок баліцкій цинічно згадав Ізраїль. Проте Ізраїль не нападає на країни, а обстрілюють його бойовики “ХАМАС” та “Хезболла”, яких підтримує рф й не вважає терористичними організаціями, адже сама рф – визнана країна-спонсор тероризму, яка також регулярно обстрілює Україну.

Помічник баліцкого владімір рогов взагалі почав грати на теорії змов. Нібито самопроголошений сільський голова мав виступити перед російською агентурою й донести “правду” й тому був ліквідований.

Іронія в тому, що в рф немає підтримки в ООН. Є лише право вето, яке дозволяє їй блокувати всі резолюції на підтримку миру в регіоні. Абсолютна більшість країн ООН не визнає анексію територій України й зубарєва слухати не будуть.

Особлива варто уваги “режими Порошенка та Зеленського”, які змінюються. У рф є “всім народом любимий путін”, який керує країною 23 роки, й фактично однопартійна система. В Україні є різні президенти й багатопартійна система, але “режим” у нас. Це типова проєкція від пропагандиста.

Щодо ліквідації терориста владлєна, то майже всі колаборанти написали в честь нього пропагандистський реквієм.

От баліцкій вважає, що загинути під час пиятики – це “в бою”, й одразу вже знає хто його вбив. При тому, усі гауляйтери проходять повз малої деталі.

Владлєн – звичайний розбійник й вбивця, який втік з в’язниці й став героєм серед бандитів на Сході, які зрадили батьківщину. Та про те, що до 2014 року татарський сидів в тюрмі за пограбування банку, звідки просто втік – всі мовчать.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |