Росіяни будують перекриття річки в Запорізькій області. Існує ризик скорочення фауни в Азовському морі

21.04.2023

Росіяни будують перекриття річки в Запорізькій області. Існує ризик скорочення фауни в Азовському морі

Зафіксовано, що в Пологівському районі загарбники почали будувати дамбу зі шлакоблока. Внаслідок чого в річці Кальчик та Азовському морі може загинути риба.

росіяни знищують екосистему Азовського моря. Це черговий екологічний терор.

Вони будують перекриття річки Кальчик зі шлакоблоків. Це може призвести до мору риби, якщо такий будівельний матеріал потрапить у води.

Зараз нерест, тож це великий ризик скорочення морської фауни у цілому Азовському морі, а не лише у річці. Аби подолати наслідки таких дій, може бути потрібно багато час, — про це повідомляється на сторінці у Фейсбук Приазовської селищної ради.

Зауважимо, довжина річки Кальчик 88 км. Вона протікає по територіях Запорізької та Донецької областей, і є притокою річки Кальміус (басейн Азовського моря).

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення зафіксовано сотні епізодів воєнних злочинів росії проти культурної спадщини Запорізької області. Окупанти пошкодили близько 160 курганів. Кожен з них був унікальним та мав історичну цінність. Збитки нанесені Україні — 200 000 000 грн.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |