Рецидивіст до смерті забив мешканку Запоріжжя та сховав її тіло у лісосмузі

03.05.2023

Рецидивіст до смерті забив мешканку Запоріжжя та сховав її тіло у лісосмузі

Ще 2 березня до Шевченківського райвідділу поліції звернувся 18-річний житель Запоріжжя із повідомленням про те, що його 39-річна матір 26 лютого пішла з дому та дотепер її місцезнаходження невідоме. Мобільний телефон вимкнений.

За фактом зникнення жінки слідчі відкрили кримінальне провадження та розпочали слідчо-розшукові дії. Поліцейські з’ясували коло спілкування зниклої та допитали всіх її знайомих. Особливу увагу правоохоронців привернув 50-річний неодноразово судимий за вчинення тяжких злочинів чоловік, з яким жінка провела вечір перед зникненням. Однак, за місцем мешкання його поліцейські не виявили.

24 квітня в результаті перевірки отриманої оперативної інформації поліцейські виявили тіло розшукуваної на території лісосмуги в Шевченківському районі міста. Труп у поліетиленовому мішку був схований у ямі, ретельно замаскованій закиданій сухим гіллям.

З метою встановлення причини смерті тіло було направлено на судово-медичну експертизу. За її результатами встановлено, що смерть потерпілої настала в результаті отриманих тілесних ушкоджень. Під час проведення подальших заходів оперативники встановили місцеперебування фігуранта, який переховувався на території Вільнянського району.

Чоловік зізнався у скоєному та пояснив, що під час вживання спиртних напоїв у нього вдома посварився з подругою. У результаті конфлікту він побив жінку, яка невдовзі померла від отриманих тілесних ушкоджень. Наступного дня, щоб приховати злочин, він поклав тіло в мішок та сховав у ямі на території лісосмуги неподалік місця свого проживання.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |