Продовжується ремонт житлового фонду

19.04.2024

Продовжується ремонт житлового фонду

Як розповіли у КП «Запоріжремсервіс», одним із пріоритетів діяльності підприємства є відновлення будинків, що постраждали в результаті ракетних обстрілів, та підтримка у належному технічному стані житлового фонду міста.

Необхідні ремонтні роботи комунальники виконують щодня. Наразі на підприємстві підбили підсумки проведених робіт за останній тиждень, з 11 по 17 квітня. У цей період основні сили служб та підрозділів підприємства були задіяні у ліквідації наслідків ворожих обстрілів - проводився ремонт покрівель, ремонт рам і скління віконних отворів. Крім того, минулого тижня відповідні служби «Запоріжремсервісу» усували наслідки буревію, що пронісся Запоріжжям ввечері у понеділок.

Протягом звітного періоду не припинялись і поточні ремонти. Минулого тижня було оновлено ділянки центральної каналізації по вулицях: Історичній, 73а, Софіївській, 226, Патріотичній, 34а, Радіаторній, 27а та 46. Встановлено нові трубопроводи холодного водопостачання за адресами: вул. Павлокічкаська, 15, пр. Металургів, 17, вул. Володимира Грищенка, 26, вул. Сорочинська, 26б.

Із завершенням опалювального сезону фахівці КП «Запоріжремсервіс» розпочали ремонтні роботи на системах теплопостачання. Так, за адресами вул. Перемоги, 79 і вул. Незалежної України, 59 замінили запірну арматуру.

За 13-ма адресами проведено профілактичний ремонт внутрішніх електромереж. У будинку № 24 по вулиці Фінальній, який перебуває в управлінні підприємства, влаштували дерев’яну підлогу. Загерметизовано вводи по вул. Радіаторній, 46. Виконано фарбування труб газопроводів у будинках по пр. Металургів, 22 та по вул. Гончара, 70.

Спеціалісти підприємства беруть активну участь у ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL 2.0. В рамках великого Весняного прибирання заходи з благоустрою проводились на підпорядкованих прибудинкових територіях і у підрозділах КП «Запоріжремсервіс».

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |