Прибирання у Хортицькому районі

18.04.2024

Прибирання у Хортицькому районі

У Хортицькому районі продовжується сезонний благоустрій території. В районній адміністрації відзвітували про результати робіт, що були виконані за період з 12 по 18 квітня.

Так, підрядною організацією було навантажено та вивезено з території Хортицького району 14 вантажних машин гілля. Роботи проводились за адресами: бульвар Будівельників, 17, вул. Стародніпровська, 1, вул. Маршала Судця, 7, вул. Рубана, 7а, 21, 27, Хортицьке шосе, 36а.

Працівники іншої підрядної організації виконали роботи з прибирання дитячих та спортивних майданчиків за адресами: пр. Інженера Преображенського, 1, 5а, 5б, 9, 11, 21, 23, 25, 31, проспект Ювілейний, 18а, вул. Героїв 93-ї бригади, 1а, 3а, 4-8,9,12-16, 18, 21, 24, 27, 30, 34, 38, 40, 44, 44а, вул. Василя Сергієнка, 68.

Працівниками КП «ЕЛУАШ» протягом тижня виконані роботи з ручного прибирання автошляхів по вул. Стародніпровській загальною площею 600 кв. м. Виконали ямковий ремонт дорожнього полотна на площі 75,29 кв. м по вул. Світлій, вул. Світлій/Героїв 93-ї бригади, пр. Ювілейному, пр. Інженера Преображенського. По всій території району прибирали зупинки громадського транспорту та очищали урн.

Спеціалісти КРБП «Зеленбуд» зібрали сміття на площі 79,5 га. А також покосили траву по вул. Василя Сергієнка та по Хортицькому шосе на загальній площі 24 000 кв. м. і прибрали торішнє листя по пр. Ювілейному, по вул. Запорозького козацтва та у парку Національної гвардії України на загальній площі 7500 кв. м. Всього з території району вивезли 4,6 т опалого листя та 1,7 т зеленої маси.

Чимало роботи було виконано по догляду за зеленими насадженнями. Комунальники сформували крони 67 кущів, пропололи лунки 89 дерев по пр. Ювілейному та пр. Інженера Преображенського. Посіяли квіти у парку Поколінь на площі 150 кв. м. На поливання дерев та чагарників використали 49 куб. м води.

У межах весняної толоки минулого тижня до прибирання долучились працівники районної адміністрації, які впорядкували територію так званої «сірої плями» між проспектом Ювілейним та вул. Світлою. Долучились до толоки і мешканці будинку № 30 по вул. Василя Сергієнка, які підмели та прибрали прибудинкову територію, навели лад на клумбах та висадили квіти. А мешканці вул. П. Дорошенка, 8 провели прибирання прибудинкової території, навели лад на клумбах, обкопали дерева та кущі й прибрали сміття на даху. Також до весняного прибирання приєднались вихованці ЗПО «ЦЕВ Хортицького району» разом з керівниками гуртків.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |