Представники влади ознайомилися з роботою «Солдатського привалу»

07.05.2024

Представники влади ознайомилися з роботою «Солдатського привалу»

У Запоріжжі волонтерський центр для військовослужбовців почав працювати ще у 2015 році.

«Солдатський привал» створили волонтери за сприяння обласної влади та Дніпровського відділення Укрзалізниці для того, щоб військові, які їдуть з фронту чи на фронт через Запоріжжя, мали де перепочити. Згодом «Солдатський привал» став осередком волонтерської допомоги всієї Запорізької області та набув міцних дружніх зв’язків з волонтерськими організаціями по всій Україні та у різних куточках світу.

Сьогодні волонтерський центр «Солдатський привал» відвідали голова Запорізької ОДА Іван Федоров та секретар міської ради Регіна Харченко.

Керівниця громадської організації «Волонтерський центр «Солдатський привал» та засновниця унікального закладу для військових Галина Гончаренко показала представникам обласної та міської влади, як у них все облаштовано та розповіла про особливості роботи.

За словами Галини Гончаренко, «Солдатський привал» працює у цілодобовому режимі. Гості центру можуть відпочити у двомісних кімнатах, поласувати домашніми стравами, помитися, попрати одяг, отримати професійну допомогу військового психолога тощо.

З початку своєї роботи волонтерський центр прийняв 15 160 гостей. І це не лише військовослужбовці ЗСУ, НГУ, Прикордонної служби та різних добровольчих батальйонів. Двері «Солдатського привалу» завжди відкриті й для волонтерів, капеланів, родин поранених або загиблих бійців та журналістів, які їдуть з фронту чи на фронт.

Іван Федоров та Регіна Харченко подякували Галині Гончаренко та всій команді «Солдатського привалу» за їхню роботу та зазначили, що сумісними зусиллями обласної й міської влади сприятимуть подальшому розвитку волонтерського центру.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |