Представники від «єдиної росії» їдуть до одного з сіл на Запоріжжі

09.08.2023

Російські окупанти готуються до майбутніх фейкових виборів, які, нібито, мають відбутися вже у вересні цього року на тимчасово окупованих територіях.

Представники партії «єдина росія» розпочали підготовку з питань агітації перед так званими «виборами» на тимчасово окупованих територіях частини Запорізької області. Зокрема, до села Стульневе, яке знаходиться неподалік від Токмака, їдуть представники від «єдиної росії», повідомляє Генштаб ЗСУ.

«росія продовжує незаконну інтеграцію тимчасово захоплених територій України до свого суспільно-політичного простору. Так, в населеному пункті Стульневе Запорізької області, так окупанти розпочали підготовку з питань агітації перед так званими “виборами” на захоплених територіях у єдиний день голосування в росії 10 вересня. Передбачається прибуття представників від партії “єдина росія” для створення груп агітаторів та інформаторів з-поміж місцевих колаборантів», — йдеться у зведенні.

Зауважимо, що список кандидатів на так звані вибори затвердили 2 серпня під час конференції, його очолює гауляйтер євген балицький, другим номером йде галина данильченко, а третім у списку став володимир рогов.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |