Правопросвітницькі онлайн-заходи для осіб, які постраждали внаслідок збройної агресії проти України

08.10.2024

Правопросвітницькі онлайн-заходи для осіб, які постраждали внаслідок збройної агресії проти України

У рамках співпраці Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та Благодійної організації «Благодійний фонд «Стабілізейшн Суппорт Сервісез» в межах проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб», що реалізується за фінансування Агентства ООН у справах біженців в Україні (УВКБ ООН), заплановано організацію та проведення серії правопросвітницьких онлайн-заходів для осіб, які постраждали внаслідок збройної агресії проти України.

Правопросвітницькі онлайн-заходи для підвищення правової обізнаності проводитимуться двічі на тиждень з 10:00 до 11:30 (графік проведення на картках нижче).

Перед початком заходу на електронні адреси, вказані при реєстрації, буде надіслано детальну програму та посилання для підключення через Zoom. Під час правопросвітницьких заходів передбачаються виступи спікерів про практичні можливості у різних сферах. Також у учасників буде можливість отримати відповіді на актуальні питання від спікерів та працівників Офісу Омбудсмена.

Зареєструватися для участі можна за посиланням.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |