Працівники комунальних підприємств доглядають за міськими парками

24.06.2024

Працівники комунальних підприємств доглядають за міськими парками

Спеціалісти КРБП «Зеленбуд» та КП «Титан» щодня підтримують територію міста у належному санітарному стані. Так, у період з 17 по 23 червня для виконання робіт було задіяно 14 одиниць спецтехніки та 233 працівника.

Протягом звітного періоду «зеленбудівці» та «титанівці» за допомогою автопідіймача обрізали з землі сухе гілля на 19 деревах. Крім того, пропололи троянди на площі понад 4000 кв. м, провели вибіркову обрізку понад 600 квіток, що відцвіли, та виконали формувальну обрізку понад 1000 кущів.

Також комунальники щоденно прибирали території площею 1330 га від випадкового сміття, поливали квітники, дерева, зелені зони на площі 11000 кв. м. Вивезли 16,9 т сміття, гілля, зеленої маси та близько 100 куб. м. твердих побутових відходів. Щоденно проводили очищення урн від сміття згідно з графіком.

Окрім цього, комунальники пофарбували близько 17 МАФів (лавки, урни, елементи дитячих та спортивних майданчиків) та промили 2 чаші фонтану.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |