Поштову марку «русскій воєнний флот – до дна!» погасили на Хортиці

10.05.2024

Поштову марку «русскій воєнний флот – до дна!» погасили на Хортиці

8 травня у Національному заповіднику «Хортиця» погасили нову поштову марку «русскій воєнний флот – до дна!». Її вже ввели в обіг Укрпошти. Тираж – мільйон примірників. Марку випустили за підтримки ВМС ЗСУ. У заході взяли участь представники Запорізької обласної державної адміністрації та керівництво заповідника. Про це повідомили у Національному заповіднику Хортиця.

Як повідомляється, марка є третьою у серії поштових марок воєнного часу «русскій воєнний корабль… !», і символізує очищення Чорного моря від російських кораблів. На марці зображені кораблі, які є найбільш вагомою втратою ворога за два роки повномасштабного вторгнення. А от ворожий сторожовий крейсер «Адмірал Макаров», поки ще не ушкоджений, зображений під прицілом. В аркуші 4 марки, художником став Віктор Грудаков. На поштовому випуску також використано шрифт UAF Sans Дмитра Растворцева, розроблений спеціально для ЗСУ.

Источник: panoptikon.org

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |