Поблизу одного з запорізьких пляжів на газоні «виріс» кіоск

07.05.2024

Поблизу одного з запорізьких пляжів на газоні «виріс» кіоск

Поблизу Правобережного пляжу, що у Дніпровському районі міста, з’явився ще один кіоск-кафе.

Про це повідомляє«ЗЦР».

Сам кіоск встановлено на «набережній» частині для прогулянок біля пляжу, на газоні. З невідомих причин перед встановленням споруди приблизно 16 квадратних метрів газону «закатали» в бетон. Потім на цей бетон встановили кіоск-кафе.

Журналісти звернулися до Департаменту муніципального управління. Вони повідомили, що на цю точку 47°52’33.2?N 35°04’54.6?E видано паспорт прив’язки саме як «тимчасовій споруді» без фундаменту. Паспорт прив’язки отримала ТОВ «Асортт» Аліни Шрамко та Андрія Сірого, які є власниками мережі кав’ярень CoffeeArt і самого товарного знаку.

Отже, власники кіоску не мали права заливати бетоном частину газону.

Нагадаємо, вже декілька років поспіль через повномасштабне вторгнення в Запорізькій області, включаючи Запоріжжя, не відкривається літній сезон. 2024 рік не стане виключенням.

Оскільки триває воєнний стан, а обласний центр знаходиться всього в 30 кілометрах від лінії фронту, в Запоріжжі й цього року не відкриють літній сезон. Пляжі є потенційно небезпечними через можливість обстрілу з боку ворога.

Директор комунального підприємства «Титан» Петро Чекер повідомив, що пляжі будуть підготовлені для забезпечення дотримання санітарних норм. Проте, масове перебування на них під час дії воєнного стану буде заборонено.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |