Плановий благоустрій Олександрівського району

25.01.2024

Плановий благоустрій Олександрівського району

В кожному районі Запоріжжя продовжуються роботи з благоустрою та прибирання територій. Зокрема про виконані заходи за тиждень з 19 по 25 січня розповіли представники Олександрівської райадміністрації.

Районна адміністрація продовжує координувати роботу комунальних служб та підприємств для підтримки належного санітарного стану територій району. З цією метою організовано та виконано наступні роботи:

  • навантаження та вивезення гілля за адресами: вулиці Академіка Амосова, 71, 73, 111; Святого Миколая, 8, 24, 26, 29, 34; Троїцька, 24, 32а, 40; Жуковського, 49, 61, 69; Поштова, 55, 57; Академіка Чабаненка, 11; пр. Покровський, 366, 39;
  • перевірка інформаційних стендів, дощок, вивісок, зовнішньої реклами району для виявлення російськомовних. За звітний період виявлено 6 таких об'єктів. Фотофіксація виявлених об'єктів направлена до департаменту управління активами Запорізької міської ради для подальшої роботи та ліквідації російськомовної реклами.

Робітники КП «ЕЛУАШ» виконували роботи з утримання вулично-шляхової мережі району, а саме: розчищення та протиожеледна обробка піщано-соляною сумішшю зупинок громадського транспорту, магістральних та другорядних доріг, доріг заїзних "кишень", тротуарів, приватного сектору.До виконання робіт залучено б одиниць техніки.

КРБП «Зеленбуд» виконувались наступні роботи:

  • розчищення та посипка пішохідних доріжок в парках та скверах району. Всього використано тонну відсіву, до виконання робіт залучено 16 дорожніх працівників;
  • обрізка 704 дерев в Олександрівському сквері, на вулицях Шкільній, Тургенєва, Жуковського, Запорізькій, Дніпровській;
  • обрізка 223 кущів у скверах Прикордонників, Транспортному, Платонівському;
  • видалення 280 одиниць порості на майдані Вернадського; очищення 520 урн.

Робочою групою з обстеження пошкоджених об'єктів проведено огляд 4 пошкоджених квартир, власники яких подали заяви на компенсацію з використанням електронної публічної послуги «єВідновлення».

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |