План перемоги Зеленського: думка запорізьких військових

18.10.2024

План перемоги Зеленського: думка запорізьких військових

План перемоги президента Зеленського, який вчора був представлений у Верховній Раді, викликав багато суперечок серед українців.  Журналісти Forpost запитали у військових, які наближають цю перемогу щодня, наскільки ефективними, на їхню думку, є озвучені пункти.

«План перемоги не містить жодних нових ідей»

Олег Чернов, військовослужбовець 6 Окремого стрілецького батальйону в 2022-2024 роках. Проходив службу в Луганській, Донецькій та Харківській областях.

Олег Чернов

«Цей план перемоги не є чимось новим та не містить жодних нових ідей. Озвучені речі і так всім були зрозумілі ще на початку війни. Весь план Зеленського зводиться до того, щоб перекласти відповідальність за перемогу, не зрозуміло, до речі, в якому форматі, на наших іноземних партнерів та союзників.

Проте план перемоги має містити те, що Україна здатна зробити сама. Зокрема – боротьбу з корупцією, це перше та найважливіше. Друге – структурні реформи в Міністерстві оборони та ТЦК. Третє – доведення до ладу питань мобілізації, економічного бронювання та терміну служби для військових, бо жодна інша допомога, окрім допомоги самим собі, не дозволить нам перемогти у цій війні.

Обов’язково треба мати для себе внутрішній план – розбудову оборонного комплексу України, виробництво не тільки дронів, а й важкої техніки, артилерійських систем, далекобійних систем, виробництво снарядів до них. Бо якщо цього не буде, війну виграти буде вкрай важко.

На мою думку, Захід хотів побачити у цьому плані перемоги не те, що вимагається від них, а те, що ми можемо зробити, насамперед, самі для того, щоб цю перемогу наблизити», – озвучив свою думку Олег Чернов.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |