План перемоги, Томос, мільярди допомоги на ЗСУ: як згадують Порошенка в День народження

26.09.2024

План перемоги, Томос, мільярди допомоги на ЗСУ: як згадують Порошенка в День народження

Сьогодні, 26 вересня, 59-й день народження відзначає Петро Порошенко. П‘ятий президент, лідер «Європейської Солідарності» увійшов в історію як проєвропейський політик, який завжди наголошує, що місце України в Європейському Союзі і НАТО. Зусиллями Петра Порошенка Україна отримала Томос, а Православна церква України — автокефалію. За його ініціативи Україна подала заявку на членство до ЄС.

Петро Порошенко

В період повномасштабного вторгнення Петро Порошенко став політиком, який витратив найбільшу кількість власних коштів на допомогу ЗСУ: понад 4,5 мільярди гривень. За ці гроші купуються тисячі FPV-дронів, засоби РЕБ, «Цукорки» для захисту бійців від ворожих дронів, вантажівки, екскаватори для фортифікацій, пересувні майстерні, прально-душові комплекси, квадроцикли та багато іншого.

Петро Порошенко

150 мільйонів гривень Порошенко інвестував у розробку новітньої системи РЕБ «Ай-Петрі», і вона вже захищає десятки кілометрів фронту. Петро Порошенко першим з українських політиків представив план перемоги Вільного світу над російською агресією.

Петро Порошенко

За його словами, для перемоги є 7 передумов.

  1. Бути разом з Україною не «скільки потрібно», а до нашої перемоги. Один відсоток ВВП усього Вільного світу має йти в Україну у вигляді зброї, техніки. У путіна в десятки разів більше солдатів, а ми маємо бути сильнішими та ефективнішими.
  2. ,
  3. Підтримка України зброєю. Потрібна мобілізація європейської військової промисловості. Потрібна зброя, техніка, снаряди, ППО, ракети «Таурус». Кожен день затримки – це життя українських воїнів.
  4. ,
  5. Пекельні санкції проти росії. Треба остаточно припинити купувати російський газ, зупинити шляхи обходу санкцій та тіньового логістичного шахрайства. Європа має позбавити росію здатності фінансувати війну.
  6. ,
  7. Фінансова допомога. Це має бути 20% державних коштів і 80% грошей приватних інвесторів та конфісковані російські активи. Заради цього Україна готова проводити реформи, поліпшувати бізнес-клімат та захищати верховенство права.
  8. ,
  9. Вступ України до Європейського Союзу.
  10. ,
  11. Членство України в НАТО.
  12. ,
  13. Демократія та боротьба з корупцією в Україні.
Формула Перемоги

«Демократія означає єдність, політичну єдність всередині країни. Це ключовий фактор нашої перемоги. Пункт номер два – це боротьба з корупцією. Ми не будемо відрізнятися від росії, якщо у нас корупція всередині країни.  І Європейський Союз має унікальний інструмент через програму в 50 мільярдів, ця програма має умови. Це мотивація, як реформувати Україну», – впевнений Порошенко.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |