Питання благоустрою міста на контролі

30.08.2024

Питання благоустрою міста на контролі

Відбулось чергове засідання робочої групи з питань комплексного благоустрою території міста Запоріжжя. У ньому взяли участь керівники районних адміністрацій, профільних департаментів, управлінь міської ради, комунальних підприємств.

Розглянули підсумки робіт з благоустрою у Дніпровському районі з 28 червня по 30 серпня. Протягом цього періоду у районі проводилися роботи з ремонту, прибирання доріг та тротуарів, покосу трави та карантинних рослин, ліквідації «стихійних» звалищ, видалення аварійних дерев.

Зокрема за цей час було здійснено покіс на 25,6 га безгосподарчих територій, вивезено понад 317 т гілля, видалено 33 аварійних дерева. Також виконано поточний ремонт 24 дитячих та 3 спортивних майданчиків. Відремонтовано понад чотири з половиною тисячі квадратних метрів доріг. Роботи тривають.

Про свою роботу також відзвітувало КП «Муніципальна варта». Зокрема інспектори комунального підприємства проводять регулярні рейди у місцях здійснення «стихійної» торгівлі. Складено 246 адміністративних протоколів. Також під час перевірок виявлено 192 самовільно розміщених об’єкти.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |