Підліток та гендиректор ЗАЕС, яких загарбники викрали на Запоріжжі, вже у…

03.10.2022


			Підліток та гендиректор ЗАЕС, яких загарбники викрали на Запоріжжі, вже у…

Як ми раніше повідомляли, зранку 30 вересня до будинку 16-річного мешканця Бердянська Тіграна Оганнісяна увірвались загарбники. Росіяни на очах у бабусі били та душили підлітка, висуваючи незрозумілі обвинувачення. Після цього хлопця забрали та відвезли в невідомому напрямку.

Як повідомила сьогодні мама хлопця, Тігране вдома. Жінка подякувала всім за активну підтримку у соцмережах.

Також в «Енергоатомі» повідомили, що гендиректор ЗАЕС Ігор Мурашов, якого загарбники викрали 30 вересня, звільнений із полону. Наразі чоловік перебуває на підконтрольній Україні території

«Відомо, що окупанти викинули його на підконтрольну Україні територію ввечері 3 жовтня. Зараз Ігор Мурашов у безпеці та перебуває в Зовнішньому кризовому центрі ЗАЕС у Запоріжжі. Звільнення відбулося завдяки широкому розголосу надзвичайної події та неабияким зусиллям з боку Генерального директора МАГАТЕ Рафаеля Гроссі, який зіграв значну роль у звільненні Ігоря Мурашова з російського полону», — зазначають в «Енергоатомі»».

Перше фото гендиректора ЗАЕС Ігора Мурашова після звільнення з російського полону.

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |