Першачки з багатодітних родин отримали корисні подарунки

04.10.2024

Діти прифронтового Запоріжжя вперше з початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну отримали можливість розпочати навчання очно і долучитися до повноцінного освітнього процесу. 3600 запорізьких першачків завітали до шкільних класів цього року.

Міська рада та її структурні підрозділи цілеспрямовано працюють над покращенням навчального процесу, аби зберегти мотивацію дітей до здобуття освіти у змішаному форматі. У тому числі співпрацюючи з благодійними організаціями.

Німецько-українська організація Blau-Gelbes Kreuz e.V. – постійні та надійні партнери міста Запоріжжя, які вже тривалий час підтримують роботу медичних і комунальних підприємств, міську інфраструктуру та простих жителів. Завдяки їхній підтримці місто неодноразово отримувало генератори, медичне обладнання та рятувальне спорядження.

Цього разу благодійники передали нову партію гуманітарної допомоги для маленьких запоріжців – 140 ранців зі шкільним приладдям.

Сьогодні в стінах «Незламного Хабу» зібралося близько 70 багатодітних родин міста. З першачками та їхніми батьками зустрілася секретар Запорізької міської ради Регіна Харченко. Саме з її рук школярики отримали корисні для навчання подарунки.

- Дякую всім першокласникам за те, що здобуваючи освіту саме в Запоріжжі, формуєте майбутнє нашого міста й власне України. Дякую нашим партнерам за те, що забезпечили учнів усім необхідним для навчання, – звернулася до присутніх пані Регіна.

Гуманітарний вантаж надійшов до Запоріжжя завдяки співпраці з благодійним фондом "Таврійські зорі 2023", представники якого допомогли якнайшвидше подарувати радість і користь запорізьким діткам.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |